Kammimine ja juuste valjalangemine

Minu vennatütar armastab juustega mängida, sa saad teda päevadeks ja harjata ja teha. Samuti on see tõesti imendunud, et kõik, mis tahab teha kõike täiuslikuks, on võimalik korraldada üks palm kuus korda, iga kord kinnitades sellele juuksehari seadmeid või sisestades juukseklambrid. Väga kallis kooli etendused ja looming neile. Tema hiljutine looming Princesses Joker oli lisaks lõbus ja ta vajas täiuslikku soengut ja kleiti. Kokkupuutel segi aitas mu ema paari paelaga, mis olid neile lisatud. Siis ütles see jumalik tüdruk mitte, ei ja mitte üks kord. Ma peaksin korterites parem ootama ... jah see algas. Nelikümmend viis minutit, kui nad modelleerivad. Ta vaatas imeliselt nagu oluline printsess. Ja kui ta jääb printsessidega, muutis ta meelt väga kiiresti. See ei tähenda, et esituse algusest on möödunud vaid kaks tundi. Ootamatult ... nägemust täielikult muutis ja oma kõnes oli see peaaegu nagu nieeee, mulle ei meeldi see, mulle ei meeldi midagi printsessist, mis on temast kaugel. Ta küsis endale uut soengut, tema juuksed olid kinni täidetud kooki olenditesse. Kuna loomulikult, nagu ta eespool ütles, on meil nüüd oma juuste kinnitamise oskus ja viimane kord, kui me seda kiiresti tegime. Tema ema, ühelt poolt, olin ehitatud teisest kakskümmend minutit.

Ma soovitan bubu-store juukseklambreid