Habemete juuksed poiss

Mu vennatütar armastab juukseid mängida, sa saad teda tundide jooksul löögi teha ja harjata juustega. Samal ajal on ta õigesti kaasatud, et kui ta tahab, et kõik näeks täiuslik, saab ta ühe palmiga viis korda sirutada, juuksed kummardavad kõik kokku või lisades juukseklambrid. Mulle meeldib tõesti kooli prillid ja nende juurde pääsemine. Tema uus roll Võltsingute printsessidena oli rõõmus ja tahaksin täiuslikku soengut ja kleiti. Numbri järjekorras takistas ema teda mitme paelaga, millel on nende külge kinnitatud paelad. Hiljem ütles see ilus väike tüdruk ei, ei, mitte veel kord. Ma olen tubades kenamaks ... ja see algas. Nelikümmend viis minutit ka nende modelleerimist. Ta vaatas imeliselt nagu tõeline printsess. Ja kui tegemist on aristokraatiaga, muutis ta kiiresti uuesti oma meelt. Praegusele lisandumata on see olnud juba umbes kaks tundi pärast tootmise ettevalmistamist. Ootamatult .... idee täielikult muutunud, samas kui tema keeles oli see vähem nii, "ma ei meeldi, ma ei mäleta midagi, nagu printsess, kõige enam tema teenija." Ta küsis endale uue soengu, korraldas juuksed lahtise koksi sisuks. Pulmad, nagu see oli loodud eespool, me praegu õpime oma juukseid, nii et seekord läksime kõige tõhusamalt. Tema ema oli mulle mõnest küljest valmis uue vastu võtma kakskümmend minutit.

Vivese Senso Duo Shampoo

Kontrollige, kuhu juuksenõelad osta